Pääsivu   Kehystys   Grafiikkagalleria   Ripustuskiskot   Vinkkejä   Kuvagalleria   Ajankohtaista   Yhteystiedot   English


AJANKOHTAISTA2.9.2017UUSIA GRAFIIKOITA USEILTA TAITEILIJOILTA!

Olemme saaneet uutta syksyn satoa grafiikanmuodossa mm. Hannu Hyrskeeltä, Emmi Vuoriselta ja Eeva Huotarilta!

Kaikkea emme vielä ole ehtineet viedä grafiikkagalleriasivustollemme, päivitämme pikimmiten. Teokset löytyvät liikkeestämme.

Grafiikka Hannu Hyrske / Sinkku
 28.12.2016KÄTEVÄ RIPUSTUSKISKOPAKETTI!

Kuvat kehyksiin ja taulut seinille, helposti!

Taulujen ripustuskiskopaketti valmiissa pakkauksessa 30,00:

Ripustuskisko 1,5 m asennustarvikkeineen, 2 kpl ripustuslankoja 1,5 m, 2 kpl taulukoukkuja, päätypalat ja jatkopala.

Katso asennusvideo Ripustuskisko -sivultamme

Pidemmät 2 m ja 3 m kiskot sekä ripustuslangat myös liikkeestämme.
 8.5.2017TAULUT GRAFIIKKAGALLERIASTAMME

Toimitamme koko Suomeen!

Grafiikkaa voi tilata grafiikkagalleriastamme joko kehystettynä tai grafiikanvedoksina. Valitse kuva ja klikkaa se suuremmaksi. Saat tarkemmat tiedot kuvasta ja yhteydenottolomakkeen, jolla pääset tekemään tilauksen. Vastaamme aina henkilökohtaisesti ja voit esittää kysymyksiä ja toivomuksia. Toimitamme lähetyksen postitse, usein jo samana päivänä.
 7.4.2017UUSI NÄYTTELYTILA LIFE ART PLUS

Yrityksellämme on liikkeemme läheisyydessä uusi, pieni ja erillinen katutason näyttelytila, jota kutsumme Life Art Plussaksi.
Meillä on mahdollisuus tarjota monitoimitilaamme myös asiakkaillemme omatoimiseksi näyttelytilaksi. Kiva näyteikkuna, 15 m. ripustuskiskoa seinillä, hyvä sijainti, hyvät liikenneyhteydet ja kohtuuhintainen vuokra. Matalan kynnyksen galleria!
 18.10.2016SISUSTA KEHYKSILLÄ!

Piilota, korosta, tuo esiin, laita talteen. Kehykset ovat monikäyttöiset. Toimivat paitsi koristeena, myös hyötykäytössä.
 16.6.2016NÄKYMÄTÖN UV-SUOJALASI ON TAIDETEOKSEN HENKIVAKUUTUS

UV-valo vaikuttaa kaikkeen, myös paperitöihin. Näkymätön uv-suojattu lasi on upea tuote, taideteoksen henkivakuutus. Suojaa arvokkaat kartat, grafiikat, akvarellit, valokuvat ja muut paperityöt ihmelasilla. Puhditus: hengityshöyry ja pehmeä paperi/kangas, älä käytä pesuaineita!
 18.3.2016PEILEJÄ MITTATILAUKSENA

Teemme kehystettyjä peilejä mittatilauksena, myös fasettihionnalla.
 
Copyright: Life Art Oy      Fredrikinkatu 20      00120 Helsinki      puhelin: 09 - 636 313      info@lifeart.fi      www.lifeart.fi      Y- tunnus 0827068-9