Lifeart Oy

Lifeart Oy
Nopea, hyvän palvelun kehystämö ja grafiikkamyymälä

KEHYSTYS

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt mittatilauskehykset ovat yrityksemme ydinosaamista. Hyvin suunniteltu ja huolellisesti valmistettu laatukehystys on luovaa käsityötä, joka kestää aikaa ja säilyttää arvonsa. Esteettisyys, ekologisuus ja etiikka ohjaavat toimintaamme.

Suunnittelu on kehystämisen tärkeä perusta, jota oikeaoppiset työtavat ja laadukkaat materiaalit täydentävät. Suunnittelemme kullekin työlle parhaan mahdollisen kehystyksen yhdessä asiakkaan kanssa, toiveet ja tekniset mahdollisuudet huomioiden.

Kehys on tärkeä myös teoksen säilymisen kannalta. Suosimme suomalaisia kehystysmateriaaleja kuten Oy Werner Ab:n kehyslistoja ja paspartuuripahveja, sillä ne ovat laadultaan maailman parhaita. Suomessa kasvanut mänty on tiheäsyistä ja oikein käsiteltynä kieroutumatonta, mikä tekee sen työstämisen helpoksi ja joka kestää aikaa myös käytössä. Kotimaiset tausta- ja paspapahvit ovat laadultaan tasaisia, happovapaita ja virheettömiä.

Kehyslistavalikoimaamme kuuluu myös hyviä eurooppalaisia kehyslistoja, joita tuomme maahan itse. Näyttävimmät listamallit ovat usein eurooppalaista tuotantoa.

Kehystämömme sijaitsee myymälän yhteydessä, joten tarvittaessa pystymme palvelemaan nopeasti. Keskimääräinen toimitusaika on n. viikko. Viimeistely, kuten pölysuojapaperi ja kehystykselle sopivin ripustustapa kuuluvat työhön.

Ammattitaitoomme kuuluvat myös erikoiskehystykset kuten korut, vaatteet ja esineet. Taiteilijoita autamme menestymään näyttelyissään.

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Siirry tästä kehystystöidemme galleriaan.

Lue lisää kehystämisestä täältä.